Нетната печалба на Газпром (според международните стандарти за финансова отчетност),

...
Нетната печалба на Газпром (според международните стандарти за финансова отчетност),
Коментари Харесай

Нетната печалба на Газпром се срина

Нетната облага на " Газпром " (според интернационалните стандарти за финансова отчетност), отнасяща се към акционерите, за първото полугодие на 2023 година падна до 296,2 милиарда рубли, демонстрира финансовият доклад на компанията. В съпоставяне със същия интервал на предходната година, когато този индикатор възлизаше на 2,5 трилиона рубли, облагата на съветския газов колос се е сринала с 85%, написа Лента.ру.

Спадът се изяснява главно с въздействието на курсовите разлики на фона на отслабването на курса на рублата през отчетния интервал - с 24% по отношение на $ и 26% по отношение на еврото, разяснява заместник-председателят на борда на шефовете на " Газпром " Фамил Садигов.
 Заради глобите:
Заради глобите: " Газпром " ще купува бракувани самолети за транспорт на своите мениджъри

Колко коства възобновяване им в летателна валидност

Приходите на холдинга за шестмесечието възлизат на 4,11 трилиона рубли. При това облагата от продажби за интервала е намаляла 3,5 пъти (до 744,78 милиарда рубли), а брутната облага за интервала е паднала над 8 пъти - до 360,6 милиарда рубли - от 3,24 трилиона рубли за първото шестмесечие на 2022 година.

Малко по-рано една от най-големите съветски петролни компании " Газпром петрол " (структура на " Газпром " ) регистрира спад на облагата през първата половина на 2023 година с 40,1% до 304,41 милиарда рубли. Приходите на петролната компания са намалели с 14,6%, до 1,55 трилиона рубли, като през второто тримесечие те са по-ниски, в сравнение с през първото.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР