Netflix, водещата в света услуга за стрийминг, няма да направи

...
Netflix, водещата в света услуга за стрийминг, няма да направи
Коментари Харесай

Netflix няма да се присъедини към видео платформата на Apple

Netflix, водещата в света услуга за стрийминг, няма да направи своите телевизионни излъчвания и филми налични посредством идното видео предложение на Apple, съобщи в понеделник основният изпълнителен шеф на Netflix Рийд Хейстингс, представен от Reuters.

" Предпочитаме нашите клиенти да гледат нашето наличие на нашите услуги ", споделя Хейстингс пред кореспонденти в офисите на компанията в Холивуд. " Ние избрахме да не се интегрираме с тяхната услуга. "

Очаква се Apple да показа телевизионна и видео услуга на събитието на 25 март, което ще докара до конкуренция за Netflix и други, които доставят развлекателни стратегии онлайн.

Източници, осведомени с въпроса, споделят, че услугата може да препродава абонаменти от CBS, Viacom и Starz на Lions Gate Entertainment, както и личното автентично наличие на Apple.

Walt Disney и WarnerMedia на AT&T също по този начин възнамеряват да оферират абонаментни услуги за стрийминг.

Запитан за възходящата конкуренция, Хейстингс заявва, че най-голямото предизвикателство за Netflix е " да не се разсейва прекомерно " от съперниците, само че въпреки всичко " да учи уроци " от тях.

" Това са невероятни, огромни, добре финансирани компании с доста обилни старания ", споделя Хейстингс. " Ще създадат някои страхотни излъчвания. Ще изпитвам завист. Ще намерят някои страхотни хрумвания. Ще желаеме да ги вземем назаем. "

Но, добави той, " ще създадем това по-добра промишленост, в случай че имаме огромни съперници. "

Хастингс споделя още, че чака Netflix, както и други софтуерни компании от Съединени американски щати, да бъдат блокиран в Китай " още дълго време ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР