Netflix продължава Monster с още два допълнителни сезона, стриймърът ще

...
Netflix продължава Monster с още два допълнителни сезона, стриймърът ще
Коментари Харесай

Нови сезони за успешните сериали Monster и The Watcher

Netflix продължава Monster с още два спомагателни сезона, стриймърът ще продуцира и втори сезон на  The Watcher. И двата сериала са основани от Райън Мърфи и Иън Бренън. Monster започва на 21 септември, до момента в който The Watcher дебютира на 13 октомври.

Първият сезон на Monster беше публично озаглавен „ Дамър – Чудовище: Историята на Джефри Дамър “ и проследява живота и закононарушенията на скандалния сериен палач. Всяка от двете нови елементи ще се концентрира върху „ другичудовищни ​​фигури, които са повлияли на обществото “, съгласно Netflix.
 Ще промени ли партия 8 ноем 2022 | В отворено писмо до жителите, Борис Бонев - водачът на гражданската самодейност " Спаси София ", съобщи, че придвижването...
Monster се оказа голям триумф, дебютирайки на върха на стрийминг класациите на Netflix и. Според Netflix това е вторият най-популярен британски ефирен сезон на стриймъра.

„ Публиката не може да откъсне очи от Monster и The Watcher ”, съгласно, ръководеща отдела Global TV на Netflix. „ Творческите екипи на двата сериала са майсторски разказвачи, които плениха публиката по целия свят ”

Евън Питърс играе ролята на Дамър в Monster с Ричард Дженкинс, Моли Рингуолд, Майкъл Леърд и Ниси Неш също в основните функции. Карл Франклин режисира и продуцира първия сезон.  e продуцент.

The Watcher също  е основан на същинска история и наблюдава семейство, което се мести в мечтания дом единствено с цел да стартира да получава мистериозни писма от някой, наричащ себе си Наблюдателят. Актьорският състав за първи сезон включва: Наоми Уотс, Боби Канавале, Дженифър Кулидж, Миа Фароу, Марго Мартиндейл, Тери Кини, Джо Мантело, Ричард Кайнд и други

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР