Netflix показа първите официални снимки на Ед Маквей и Мег

...
Netflix показа първите официални снимки на Ед Маквей и Мег
Коментари Харесай

Netflix показа как ще изглеждат Кейт и принц Уилям в последния сезон на „Короната“

Netflix сподели първите публични фотоси на Ед Маквей и Мег Белами в функциите на принц Уилям и Кейт Мидълтън в шестия и финален сезон на хитовия сериал „ Короната “. Краят на сезон 5 остави феновете с разведените Даяна и Чарлз. Очаква се последният сезон да стартира с трагичната гибел на принцесата и да продължи до влизането на Катрин в фамилията.

Знае се, че сериалът е снимал подиуми в кафене, където Уил и Кейт са се срещали през 2001 година.

Ед Маквей и Мег Белами не са известни имена с доста функции зад тила им. Те са предпочетени за функциите евентуално главно на база физически прилики с кралските особи в техните юношески години.

„ Короната “ навлиза в ново хилядолетие, а принц Уилям влиза в университета „ Сейнт Андрюс “, стремейки се да води елементарен юношески живот до момента в който може. Същото прави и младата Кейт от Бъркшър. Двойката се среща и стартира романс, който ще начертае бъдещето на короната и монархията.

Това ще е финалът на сагата. Знае се, че сериалът ще завърши преди събитията от последните години. Счита се, че принц Хари е сложил изискване на Netflix, с цел да подписа контракт с тях, „ Короната “ да завърши преди влизането на Меган в кралското семейство.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР