Netflix определено усещат накъде духа вятърът и след като постигнаха

...
Netflix определено усещат накъде духа вятърът и след като постигнаха
Коментари Харесай

След „Squid Game“ – Netflix избухва с втора мощна вълна корейски филми

Netflix несъмнено усещат накъде духа вятърът и откакто реализираха величествен триумф с паметния сериал „ Squid Game “ взеха решение да зарадват почитателите на платформата с нова мощна вълна корейско кино. Според изследване единствено за предходната година броят на часовете корейско наличие в платформата се е повишил до 93, което въпреки да не толкоз доста като в Япония, Обединеното кралство и Испания, въпреки всичко си е забележителен %.

Виж още: Красива и щастлива! Бременността преобрази напълно Стела 

Преди броени дни беше оголен дълго чаканият лист на нови корейски филми и сериали, които ще може да забележим тази година, като от Netflix оповестиха, че това до момента е най-големият корейски ефирен и кино лист, който са предложили в миналото. В него влизат 34 заглавия, които включват научнофантастичните трилъри JUNG-E и Kill Boksoon, чиято премиера ще бъде на Берлинския кино фестивал, както и телевизионната драма Crash Course in Romance, която е определена за една от най-хубавите интернационалните драми за гледане през 2023 г. 

Ще се насладим още на Behind Your Touch, предаването Bloodhounds и сериала The Glory, който предходната седмица беше най-гледаното неанглоезично телевизионно шоу в Netflix. Програмата включва и редица риалити шоута, в това число Physical: 100 и играта за оцеляване Zombieverse.

Виж още: Разкрити! Ето ги новите съблазнителки в " Ергенът ", които ще се борят за сърцето на Евгени Генчев 

Вицепрезидентът на платформата разгласи, че за предходната година три от най-гледаните излъчвания на Netflix са от Корея, което е довело до решението да засилят точно това наличие. Ето и лист на някои от новите заглавия, които ще забележим през този сезон:

1 Behind Your Touch (WT)

2 Crash Course in Romance

3 The Good Bad Mother

4 King The Land

5 Destined With You

6 See You In My 19th Life

7 Siren: Survive The Island

8 19/20 (Nineteen to Twenty)

9 Zombieverse

10 The Devil’s Plan

11 In The Name of God: A Holy Betrayal

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР