Netflix наема стюардеса за един от своите частни самолети -

...
Netflix наема стюардеса за един от своите частни самолети -
Коментари Харесай

Netflix предлага заплащане до 385 000 долара за стюардеса

Netflix наема стюардеса за един от своите частни самолети - като на спечелилия претендент се заплащат до $385 000годишно, написа Би Би Си.

Стрийминг колосът споделя, че търси претенденти с „ самостоятелна преценка, поверителност и изключителни умения за обслужване на клиенти “.

Те също би трябвало да могат да „ работят с малко насоки и доста самомотивация “.

Миналата година Netflix редуцира стотици работни места след спад в броя на клиентите.

Снимка: Unsplash

„ Общият пазарен диапазон за тази роля нормално е $60 000 - $385 000. Този пазарен диапазон се основава на общата отплата (срещу единствено главната заплата), което е в сходство с нашата философия за отплата “, написа Netflix в уеб страницата си.

Компанията също по този начин съобщи, че дефинира заплатата на служителя, като взема поради " компенсационни фактори ", като техния генезис, опит и умения.

Работата ебазирана в Сан Хосе, Калифорния, ноизисква пътешестване и отвън Съединени американски щати.

„ Авиационният отдел на Netflix обезпечава извънреден, безвреден и конфиденциален въздушен превоз “, се споделя в известието.

Рекламата прибавя, че екипът " оказва помощ на Netflix да доближи до света по-ефективно, тъй че компанията да може да продължи да доставя наслада по света. "

Задълженията на стюардесата ще включват и инспекция на спешното съоръжение в пилотската кабина преди политане.

Тясъщо по този начин ще би трябвало да може да вдигапредмети с тегло до 13,6 кг, когато товари самолета.

Средната заплата на стюардесите в Съединени американски щати е малко над 62 000 $ годишно,според Бюрото по трудова статистика на Съединени американски щати.

Когато се свърза с Би Би Си, представител на Netflix съобщи, че компанията " няма да разяснява " детайлности за това по какъв начин пресмята заплатата на своите стюардеси.

В четвъртък компанията би трябвало да разгласи облагите си за последните три месеца на 2022 година

Миналата година Netflix съобщи, че едобавил 2,4 милиона семейства към своята абонатна базапрез трите месеца до края на септември, обръщайки спада в броя на клиентите.

По-рано през годината компанията разкри първия си спад в плащащите клиенти от повече от десетилетие, откакто увеличи цените на основни пазари.

Хитови излъчвания, в това число Stranger Things и Monster: The Jeffrey Dahmer Story помогнаха за привличането на феновете назад към услугата.

Netflix редуцира стотици работни места предходната година, защото се бореше със забавящия се напредък и нарасналата конкуренция.

Фирмата също пусна нова алтернатива за стрийминг с рекламии подхваща ограничения против шерването на пароли, до момента в който се пробва да подтиква растежа.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР