Netflix наема стюардеса за един от частните си самолети -

...
Netflix наема стюардеса за един от частните си самолети -
Коментари Харесай

Ето коя стюардеса ще получава 385 000 долара годишно

Netflix наема стюардеса за един от частните си самолети - като на определения претендент ще се заплаща до 385 000 $ годишно.

 

Стрийминг колосът декларира, че търси претенденти със " независима преценка, поверителност и изключителни умения за обслужване на клиенти ".

Те би трябвало също по този начин да могат да " работят с малко инструкции и с огромна самодейност ".

Миналата година Netflix редуцира стотици работни места след спад в броя на клиентите.

" Общият пазарен диапазон за тази служба нормално е 60 000 - 380 000 $ . Този пазарен диапазон се основава на общото заплащане (спрямо единствено главната заплата), което е в сходство с нашата философия за заплащане ", се споделя в обявата за работа на уеб страницата на Netflix.

 



 

 Добави изложение

 

Компанията съобщи, че дефинира заплатата на служителя, като взема поради " компенсационни фактори ", като да вземем за пример неговото обучение, опит и умения.

Длъжността - основана в Сан Хосе, Калифорния - изисква пътувания в Съединени американски щати и отвън страната.

" Авиационният отдел на Netflix обезпечава извънреден, безвреден и поверителен въздушен превоз ", се споделя в известието.

Задълженията на стюардесата на " Супер приблизително огромен аероплан " ще включват инспекция на спешното съоръжение в пилотската кабина, салона и галерията преди политане.

 



 

Освен това те ще би трябвало да могат да подвигат предмети, тежки до 13,6 кг. при товаренето на самолетите.

Според Бюрото за трудова статистика на Съединени американски щати междинната заплата на стюардесите в Съединени американски щати е малко над 62 000 $ годишно .

Когато Би Би Си се свърза с него, представител на Netflix съобщи, че компанията " няма да разяснява " детайлности за това по какъв начин пресмята заплатите на своите стюардеси.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР