Netflix е обявен за най-готината марка за деца и тийнейджъри, изпреварвайки YouTube, McDonalds и Nike

...
Проучването сред 60 000 деца на възраст от седем до
Коментари Харесай

Проучването сред 60 000 деца на възраст от седем до 14 години в Обединеното кралство е подробно описано в Доклада за най-готините марки от Beano Brain, агенция за семейни анализи.

Няма марки от Обединеното кралство в топ 10 тази година, като Хари Потър постига най-висок рейтинг на 32, което е спад от 11 година.

BBC е най-големият спад, падайки с 28 места от 43 до 71, докато Minecraft падна с 22 места до 28.

След година на заглавия, недостиг и опашки пред супермаркетите, една от най-нашумелите марки на годината, енергийната напитка PRIME от YouTube звездите KSI и Логан Пол успя да се класира само на 82.

Amazon (15 надолу от четири) и Apple (11 надолу от осем) изпаднаха от топ 10 тази година.

Традиционната телевизия отбелязва най-голям спад в зрителите от началото на записите на Ofcom

Спорове за риалити шоуто Squid Game

Екипът на Beano Brain прекара една година в разговори с младежи на възраст от седем до 14 години, известно като Generation Alpha, за техните харесвания и нехаресвания и наблюдение на марките, които децата носят, чатят и копнеят, преди да тестват своите открития с омнибусния панел на Beano Brain.

Агенцията каза, че децата говорят за повече марки спрямо миналата година, което доведе до удвояване на размера на отчета от 50 през 2022 г. на 100 през 2023 г.

Прочетете повече:
Разкрити са 10 най-гледани програми за 2022 г.
Репресиите на Netflix срещу споделянето на пароли започва в Обединеното кралство
The Crown пуска първи снимки на Уилям и Кейт в последния сезон

Beano Brain, управляващ директор на търговските прозрения Пийт Магин каза, че марките, които искат да резонират с цялото семейство, трябва да вземат под внимание класацията.

Той каза: „Разговаряйки директно с децата и не преминавайки през родителския филтър, 100-те най-готини марки на Beano Brain е истинска моментна снимка на това, което децата обичат и, може би по-важното, защо обичат тях.

„Това е уникална възможност да видите какво наистина обичат децата и как марките се интегрират в ежедневието им, и ще помогне за вземането на интелигентни бизнес решения.“

Според Хеленор Гилмор , директор на Insight, Beano Brain, Generation Alpha е „изключително креативно поколение“ от критични потребители с очаквания и показатели, които често са по-високи от тези на възрастните.

Тя каза: „Gen Alpha са оригиналният YouTube поколение, израснало в сътрудничество с инфлуенсъри, и затова тяхното откритие и лоялност често се движат от сътрудничества като Nike Chunky Dunkys в сътрудничество с Ben & Jerry's.

„Gen Alpha все още намира своя път и оформя собствените си мнения, и те наистина застават зад марки, които са смели, като Disney, които се справят с пубертета във филма Red или защитават разнообразието в живия екшън Little Mermaid.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР