Нетера изгради и пусна нова, бърза и сигурна Тя покрива

...
Нетера изгради и пусна нова, бърза и сигурна Тя покрива
Коментари Харесай

Нетера пусна нова оптична градска мрежа в София

Нетера построи и пусна нова, бърза и сигурна Тя покрива цялата столица, в това число всички значими бизнес центрове и пътни артерии като " Цариградско шосе ", бул. " България ", централните улици и булеварди.

Чрез нея компанията предлага, отбрана от, други,. Квалифицирани инженери дават отговор за поддръжката и оказват техническо подпомагане при потребност 24*7.

Новата мрежа на Нетера има няколко основни преимущества. Тя е единствената оптична мрежа, която доближава до всички дейта центрове в София, влиза в тях и ги свързва. Това включва както центровете за данни на Нетера, по този начин и тези на останалите оператори.

Друга изгода е, че кабелите са прокарани на по-голяма дълбочина подземен и са сложени в предпазени тръби, с цел да се предотвратят опасности от спирания.

За Софийската оптична мрежа компанията употребява най-съвременното и качествено съоръжение - от кабелите до оптичните разпределители (ODF) и конекторите. В резултат на това връзката е с извънредно качество.

В столицата Нетера поддържа над 550 дейни бизнес услуги и умишлено влага в надеждни съставни елементи.

Благодарение на авансово заложените огромни потенциали се чака градската мрежа на Нетера да задоволява потребностите на бизнеса в София за години напред.

Същевременно тя е присъединена към националната оптична опорна мрежа на телеком оператора, която свързва всички огромни български градове като Варна, Велико Търново, Бургас, Пловдив, Русе.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР