Нетърпящ отлагане приоритет на новата власт е справянето с последствията

...
Нетърпящ отлагане приоритет на новата власт е справянето с последствията
Коментари Харесай

Кирил Петков в МС - зае се с наводненията и ваксинацията

Нетърпящ отсрочване приоритет на новата власт е оправянето с следствията от разрушителните наводнения в няколко района на Южна България. Задачата следва от първите думи на Кирил Петков като министър-председател на първото съвещание на Министерски съвет, което се организира през днешния ден.

Петков уточни двете потърпевши области - Благоевград и Смолян , с потърпевши мостове. " Там има няколко застрашени моста, дори в Благоевград един от огромните мостове има риск, който би трябвало деликатно да разгледаме ", сподели Петков.

Затова още на следващия ден новият министър председател ще привика регионалните шефове на Благоевград и Смолян, като в срещата ще се включи и този на област Кърджали . В този самобитен спешен щаб ще се включат още и министъра на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов и началникът на вътрешното ведомство Бойко Рашков.
 Продължава бедственото състояние в Смолянско и Благоевградско
Продължава бедственото състояние в Смолянско и Благоевградско

Тежко е ситуацията в девет общини

Вторият приоритет - имунизация. Това, отвън черезвичайните естествени стихии ще е главният приоритет, който си слага Кирил Петков. " Още през днешния ден ще направя заповед за тази постройка и ще дискутираме дружно за вашите министерства по какъв начин можем да го създадем дружно с министъра на опазването на здравето ", повтори решимостта си от през вчерашния ден да вкара зелен документ в Министерски съвет.
 Кирил Петков прикани бизнеса да вкара зеления документ
Кирил Петков прикани бизнеса да вкара зеления документ

Премиерът желае да вдигне равнището на ваксинация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР