Нетърпелива и ентусиазирана, жената Овен е алфа женската на глутницата,

...
Нетърпелива и ентусиазирана, жената Овен е алфа женската на глутницата,
Коментари Харесай

Жената Овен е винаги готова за нещо ново

Нетърпелива и въодушевена, дамата Овен е алфа женската на глутницата, постоянно отпред и подготвена за всичко - от работни планове до любовни срещи. Безстрашен и натурален водач, тя е харизматична, енергична и динамична. Очаква с неспокойствие нови провокации и обстановки.
Знакът Овен се ръководи от огъня, по тази причина не е изненадващо, че дамата е буйна. Тя е прелъстител в любовта, само че нейният сътрудник би трябвало да умее да се потвърждава пред нея или ще изгуби интерес към него. Тя желае някой, който може да я впечатли, без значение дали става въпрос за изискана вечеря или сред чаршафите. Обича да спори и постоянно свадите я възбуждат. Жената Овен е същински пожар, който не е за всеки.
Жената Овен в любовта Способна е да стигне там, където никоя жена не се осмелява. Жената Овен постоянно търси същинската обич. Когато я откри, е доста мъчно за един мъж да издържи на нейния хипнотизиращ сексапил. Когато я срещнете, първото нещо, което ще ви направи усещане, е нейното възприятие за активност. Тя е предизвикателство със скрити дълбочини и комплицирани мисли. Но дамата Овен разцъфва, когато срещне своя идеален сътрудник, става по-чувствена, рационална и прочувствена.
 обич
Жената Овен в кариерата Винаги е подготвена за нещо ново. Жената Овен напълно не е подобаваща за скучна работа в офис, защото бързо ще я отегчи и ще стартира да я нервира. Необходимостта от непрекъсната смяна в живота й я прави идеална за специалности като доктор, ортодонт, юрист, борсов брокер или даже професионален състезател.
Жената Овен и здравето Червеното е водещ цвят за зодия Овен и точно то ще се появи на лицето й, когато е разчувствана, уплашена или смутена. Винаги дейна, тя поддържа здравословно тегло, само че това не е без някакви съзнателни старания и жертви. За нея външният тип е значим и тя прави всичко допустимо, с цел да бъде безукорен.
Импулсивна, буйна и огнена, дамата Овен е ужасно попадение, с което единствено мощен мъж би могъл да се оправи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР