Несвършената работа на 48-то Народно събрание ядоса Продължаваме промяната. В

...
Несвършената работа на 48-то Народно събрание ядоса Продължаваме промяната. В
Коментари Харесай

ПП ядосани от липсата на воля да се разследва главния прокурор

Несвършената работа на 48-то Народно заседание ядоса " Продължаваме промяната ". В декларация от името на ПГ Мирослав Иванов регистрира тематиката за механизма за контрол върху основния прокурор. Това не е тематиката на част от ПГ, не е тематиката на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, БВ и Възраждане, стана ясно от думите на народния представител. Когато имало воля даже се нарушавал естественият законодателен развой, както стана ясно от изказването му.

касаещи механизма за следствие на основния прокурор, не срещнаха тази воля, счита Иванов. По плана Министерство на правораздаването е работило дълго и експертно. Този законопроект няма да бъде признат, тъй като няма политическа воля, посочи Иванов. Няма воля и за антикорупционното законодателство.

Изводът на Политическа партия е, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, БВ и " Възраждане " са  но не и за механизма за следствие на основния прокурор и за антикорупционното законодателство.
 Зарков: Механизмът за следствие на основния прокурор не е импровизация
Зарков: Механизмът за следствие на основния прокурор не е импровизация

В пленарна зала Политическа партия и Демократична България са позволили да бъдат метнати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР