Нестор Ел Маестро пое тима на ЦСКА - София. Той

...
Нестор Ел Маестро пое тима на ЦСКА - София. Той
Коментари Харесай

Божидар Чорбаджийски и Антони Иванов за реваншите на българските отбори срещу румънски тимове в Европа

Нестор Ел Маестро пое отбора на ЦСКА - София. Той води към този момент един път тима сред юни 2018 и февруари 2019. Тогава част от състава беше и някогашният капитан на " алените " Божидар Чорбаджийски, който даде изявление за Българска национална телевизия.

" Следя изявите на ЦСКА, тъй като това е моят роден клуб, брат ми е там, всеки ден се чуваме ", показа Чорбаджийски.

Футболистът разяснява кои съгласно него са грешките от първия мач на ЦСКА в Лигата на Конференциите против отбора на Сепси.

" Имаха компликации с изнасянето на топката. Добре проведеният тим на Сепси не им даде опция да разпрострат играта си и да покажат самостоятелните си качества. Трябва да покажат едно друго лице, в случай че желаят да създадат нещо ", разяснява Чорбаджийски.

Българинът изкара и къс интервал в Румъния, за който закупи усещания за разликите сред техния и нашия футбол. Любопитното е, че бранителят натрупа опит във ФКСБ, който е противник на ЦСКА 1948. В момента Чорбаджийски е част от новака в елита на Унгария Диошдьор.

Прогнози за двата реванша даде и Антони Иванов, който от повече от 5 години играе в Румъния и за последно бе част от отбора на Ботошани.

" Очаквам да станат забавни мачове в Румъния, защото и двата румънски тима са мощни. За Сепси мога да кажа, че няма да пазят резултат, ще играят за победа ", съобщи Иванов пред Българска национална телевизия.

Вижте повече във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР