Нестандартна монета от SEX евро подлуди европейците и любителите на

...
Нестандартна монета от SEX евро подлуди европейците и любителите на
Коментари Харесай

Супер монета от SEX евро подлуди европейците!

Нестандартна монета от SEX евро подлуди европейците и феновете на Кама Сутра.

Подобна по размери на същинските железни пари в обращение в Европейския съюз, монетата на стойност 6 евро се отличава с съвършена направа. Не по-малко впечатляваща е и противоположната страна на монетата, на която е щампована двойка в буйна секс поза, заобиколена от присъщите за Европейски Съюз звезди. Всъщност „ в обращение” са четири разновидности от монетата с разнообразни пози от Кама Сутра на гърба.

Че монетата не е законно платежно средство разкрива и издайническият, само че не напълно ясно отличим надпис SEX върху лицевата страна на парата. Въпреки това монетата от 6 SEX евро се радва на огромен интерес и мнозина питат от кое място може да си я набират.

Серията евромонети на Европейски Съюз се състои от осем разнообразни купюри: 1, 2, 5, 10, 20 и 50 цента, 1 € и 2 €, напомня Европейската централна банка. Евромонетите имат обща страна и национална страна. На националната страна е посочена емитиращата страна. Дизайнът на общите страни на монетите е дело на Белгийския кралски монетен двор.

Освен това всяка страна може годишно да емитира две възпоменателни монети. Тези монети имат същите детайли и качества и същата обща страна като естествените монети от 2 €.

Секс монети в Европейски Съюз към момента не са емитирани
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР