Нестандартна и аналитична прогноза за времето има за цел да

...
Нестандартна и аналитична прогноза за времето има за цел да
Коментари Харесай

Аналитична прогноза за времето по Bulgaria ON AIR

Нестандартна и аналитична прогноза за времето има за цел да предложи на публиката Bulgaria ON AIR. От 22 януари част от екипа на малкия екран стават климатолозите доцент Георги Рачев и Симеон Матев, които ще показват информация освен за времето през седмицата и уикенда, само че ще дават и подробни разбори за естествените феномени и бедствия по целия свят. От понеделник до неделя във всички излъчвания на новините ще има особено време за времето, в което прогнозата ще показват и водещите Йоана Недева и Виолета Манчева.

„ Отделяме в нашия ефир особено време за времето. Животът на актуалния човек на пръв взор наподобява доста по-независим от естествените феномени, спрямо хората, да вземем за пример, от преди век. Но това е единствено на пръв взор. Представете си един ден със мощни магнитни стихии и без интернет… Във време за времето по телевизия Bulgaria ON AIR ние ще се стремим не просто да осведомяваме, а и да търсим връзките сред аргументи и следствия “, сподели Николина Димитрова, програмен шеф на Bulgaria ON AIR.

Всеки четвъртък от 18.30 часа в централната емисия на Новините ON AIR феновете ще имат опция да се осведомят от специфичен теоретичен съветник в лицето на изтъкнатия учител по синоптичен разбор и синоптична климатология доцент Георги Рачев.

Той ще показва не просто какво ще бъде времето у нас, в Европа и по света, а ще коментира в дълбочина по какъв начин то се отразява на живота ни: за какво цената на виното ще скочи в международен мащаб след бедствията в Калифорния, за какво една стихия в Китай може да влияе на цената на хляба или какво значение има затварянето на озоновата дупка за летния туристически сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР