Нестандартен начин да тренира, е избрала моделката Биляна Йотовска. Красавицата

...
Нестандартен начин да тренира, е избрала моделката Биляна Йотовска. Красавицата
Коментари Харесай

Биляна Йотовска тренира с бутилки у дома

Нестандартен метод да тренира, е избрала моделката Биляна Йотовска. Красавицата възнамерява да тренира с бутилки минерална вода, вместо с гири и с цялостна раница вместо щанга, научи HotArena.

Хубавицата дава фитнес препоръки на другари и близки, във връзка на това, по какъв начин може да се спортува у дома по време на карантина.

„ Вкъщи имам фитнес и ми е елементарно и комфортно, само че не всички хора имат подобен разкош. Затова поучавам да упражняваме със личното си тегло или с предмети, които са в дома ни и могат да бъдат употребявани за натоварване ”, споделя с усмивка тя.

Преди да стартира да тренира, Биляна се старае да загрее добре всички елементи от тялото си–лакти, глезени, колене, кръст и врат.

Моделката предлага да се употребява стек с шест бутилки с вода, с които да се вършат клекове и да ги подвига над главата си.

Ако желаете да увеличите натоварването, слагате раницата на гърба, като вие избирате какъв брой да е цялостна и какъв брой да тежи. Ако желаете да стегнете бедрата, също има метод. Лягате на дивана, хващате раницата с краката си и стартирате да вършиме сгъвания на долните крака. Препоръчва се да се вършат 15 пъти по три повторения.

Йотовска предлага и извършения, при които да употребявате личното си тегло и нямате потребност от фитнес, написа " България през днешния ден ".

Такива са 10 клека, като при изправяне повдигате единия си крайник, 15 сумо клякания, като може да държите с ръце тежест, напъни с крайници напред и обратно, както и лягане и изправяне 15 пъти един след различен.

Ако имате огромна топка, може да я търкаляте с крайници, до момента в който сте в легнало състояние и това също ще се отрази позитивно на физическото ви положение.
„ Спазвайте разпоредбите, с цел да преминем по-бързо тази характерна обстановка ”, приканва Биляна, която се е сложила в изолираност у дома дружно с мъжа си–фитнес първенеца Митко Димитров, щерка си, кучето и котката.

Биляна се хвали, че щерка й Никол към този момент е привикнала с онлайн образованието и не изпитва терзания от него. Освен това учи отдалечено британски, само че всичко вършат с мярка ”, споделя още Йотовска.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР