Неслучайно отбелязваме голове в последните минути. Непримирими сме, но много

...
Неслучайно отбелязваме голове в последните минути. Непримирими сме, но много
Коментари Харесай

Ники Костов: Доволен съм, поздравявам публиката и играчите

„ Неслучайно означаваме голове в последните минути. Непримирими сме, само че доста от играчите на Пирин падаха и губеха време. “

Това сподели треньорът Николай Костов след успеха на Левски с 2:0 над гостуващите „ орлета “ от Благоевград в отсрочен мач от VI кръг на футболната ни efbet Лига.

„ През първото полувреме Пирин беше по-добрият тим, играхме с нарушен баланс. Ще създадем разбор, може да е имало някакво подценяване от избрани играчи. Неправилно атакувахме свободните пространства. Втората част реагирахме добре, раздвижихме играта и справедливо спечелихме. Поздравявам нашата аудитория и играчите “, съобщи той.

„ На всички разчитаме, има си време за всичко и всички. Вярваме, че сме добър тим и по този начин работим. Имахме добър темп, само че би трябвало да се каже, че имахме доста национали и за тях нямаше отмора, а са в допълнение изтощени. След почивката се чакаше пушеците да изчезнат, с цел да можем да играем, а тъкмо бяхме в добър темп. Доволен съм от играчите, имахме положителни взаимоотношения, доста добре се включиха двамата Асеновци “, регистрира треньорът на „ сините “.

„ Вярвам, че всички играчи ще си удължат договорите, с които приказваме. Въпрос на време е, не се меся в клубните каузи. Не ми въздейства нищо, защото всички играчи, които имат да преподписват контракт, упражняват пълноценно и за мен не е проблем. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР