Неслучайно новата пролетна колекция на Calvin Klein, представена в България

...
Неслучайно новата пролетна колекция на Calvin Klein, представена в България
Коментари Харесай

3 неща, които ще си вземем от новата колекция на Calvin Klein

Неслучайно новата пролетна сбирка на Calvin Klein , показана в България от SARKK SA, носи името Blank Canvas. Минимализмът е главната идея в нея, като моделите играят ролята на бяло платно, върху което можем да надграждаме личното си фешън въображение и личния си жанр.

Точно по тази причина харесахме тези базови модели, които освен са безспорната класика в дрешника ни, само че и постоянно свързваме точно с Calvin Klein . Бялата тениска, дънките и бельото с монограм сигурно са трите неща, които бихме си взели от новата сбирка, а марката тази пролет се концентрира точно върху тези базови и толкоз емблематични за нея модели.



Сега те са трансформирани през призмата на устойчивите материи като Air Fx Tech, комбинирани с добре познатите силуети за Calvin Klein . На нас пък ни носи чувството, че вършим най-хубавия избор за себе си и за своя капсулен и резистентен дрешник. Тема, върху която пандемията ни накара да се връщаме неведнъж, тъй като последните месеци осъзнахме, че можем да се лишим от някоя рокля, само че сигурно не бихме се разделили с обичаните си тишърти и дънки. Още повече че бихте се съгласили с нас, че това е една от най-елегантните комбинации, които ние обичаме да надграждаме с мрачен блейзър и мокасини за съвършен пролетен стайлинг.



При Jeans серията се прокрадва и още една настояща тематика – за полово неутралната мода, при която якетата и тениските преливат от дамския в мъжкия свят и назад, което още повече веселя девойките, които постоянно обичат да носят неща от дрешника на обичания си мъж.

Не по-малко ентусиазъм ни носи и рекламната акция, която е снимана от невероятния Марио Соренти под режисурата на Терънс Нанс. Съвременни поп икони като номинираната за „ Грами “ рапърка и деятел Megan Thee Stallion и артистът Джейкъб Елорди, прочут на публиката като Нейт от сериала на HBO – „ Еуфория “, са единствено част от лицата на пролетната акция на американския бранд.

И в случай че към този момент сте нетърпеливи да сдобиете с някои от моделите в сбирката, като нас, ви споделяме, че тя е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в София в Paradise Center и Serdika Center.



С поддръжката на Calvin Klein

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР