Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да отчете

...
Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да отчете
Коментари Харесай

Феновете искат да се отърват от Боби Михайлов, като го пратят в Аржентина

Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да регистрира някаква активност и да покаже " възхода " на футбола ни, към този момент провокират единствено подигравка и насмешки от страна на почитателите, пише NOVSPORT. Днес Бобката пусна в формалната си страница във Facebook вест за подписан някакъв меморандум за взаимоотношение с Аржентинската футболна федерация.

Пръв аргументирано за несъстоятелността на това реагира членът на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков. " Михайлов, покажи и другите страници да се види, че това е едно огромно нищо. Non binding memorandum е нещо, съгласно което няма никакви съответно поети задължения. Такива хвърчащи листа мога да ти осигуря в случай че искаш от където и който пожелаеш. Пак се кичиш с тенекиени медали брат, отново хвърляш прахуляк в очите на хората. Дай нещо съответно в случай че има, че конгреса през Март 2022 наближава, а нищо не си посочил още. На празни приказки казани от теб няма кой да повярва повече. Ти съответните задължения, които си поемал към някои клубове ( съгласно информация на самите клубове на които обилно си обещавал) не изпълняваш, камо ли в този момент с подобен хвърчащ меморандум да направиш нещо. Никой не ти има вяра към този момент. Аз приготвям меморандум за съдействие с Междугалактическата Футболна Асоциация на Вселената. ", написа той под поста му. 

Далеч по-крайни, обаче са елементарните почитатели. " И на ръце да почнеш да вървиш, не можеш да изтриеш греховете си към българския футбол. Омитай се час по-скоро! ", счита Пламен Живков, един от доайените измежду последователите на ЦСКА. " Страхотна вест, господин Боби Михайлов! Това е коледният подарък, за който всички почитатели на коженото кълбо в България единствено си мечтаехме! Дори единствено поради тази вест, си костваха тези 16 години футболни унижения, които изтърпяхме! Още не мога да го осъзная изцяло. От сутринта сътрудници и другари от чужбина не стопират да ми звънят с цел да ми честитят тази вест! Такава неописуема чест и горделивост за нас, почитателите! Просълзих се! ", написа Костадин Вълканов.

Безспорният шлагер, обаче е на Момчил Панталеев. Той предлага Борислав Михайлов да си вземе еднопосочен билет и да замине за Аржентина, като напусне поста си в БФС. " Предлагам ти една страхотна самодейност. Да си вземеш един билет за Аржентина и да отидеш да развиеш футбола им. Нашият към този момент няма на къде?!?.... И да не забравиш трупата... Много ще ги забавлявате! А на нас въобще няма да ни липсвате! ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР