Нещо ужасно сполетя Анелия и се наложи да отмени поетите

...
Нещо ужасно сполетя Анелия и се наложи да отмени поетите
Коментари Харесай

Феновете разочаровани, Анелия отмени участия в последния момент

Нещо извънредно сполетя Анелия и се наложи да анулира поетите си задължения в околните дни. Източници издадоха, че певицата се е обезобразила и не наподобява на себе си. 

Именно това е повода да не се появи на присъединяване си на 1 декември в София, както и на идващия ден в Казанлък. Не се знае по кое време още веднъж ще може да се демонстрира пред хората, защото гледката сега е потресаваща. 

Оказа се, че Анелия за следващ път е решила да си прави зъбите, защото последният път не била удовлетворена от резултата. Мислила си, че и този път нещата ще минат безпрепятствено и вечерта ще може да отиде и да извърши уговорката си, пипе " Блиц ". 

Да, но не! Цялото лице на певицата се подула за секунди. Вероятно става въпрос за обиден въздушен канал при работата на ортодонта и се е стигнало до тотално обезобразяване на лицето. Това се случва постоянно при такива операции. Но сигурно не може да се покаже в този тип пред хората. 

Певицата е отменила единствено няколко участия, само че се надява до 5-6 дни оттокът да е понижен и да може да пее за своите фенове, защото декември месец е много рентабилен за всички реализатори и тя се тормози, че ще претърпи огромни финансови загуби, в случай че здравословното й положение се задържи такова още дълго.

Ние пък чакаме с неспокойствие да забележим новата усмивка на Анелия, като мощно се надяваме да не е залитнала по модата с огромни и доста бели резци, каквито си направиха Благой Георгиев, Златка Райкова, Галена и още доста звезди от родния елит.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР