Нещо повече – 35-годишната моделка вдигна чутовен скандал и се

...
Нещо повече – 35-годишната моделка вдигна чутовен скандал и се
Коментари Харесай

Сашка Васева разби Брадърите с интелект, Катрин Вачева най-тъпа!

Нещо повече – 35-годишната моделка подвигна всеизвестен скандал и се отхвърли от играта „ Предизвикай звездата “ , откакто уредниците съобщили, че няма да й дават лист с въпросите и съответните отговори преди интелектуалната конкуренция.

" Как по този начин няма да ми дадете отговорите, та това е непрофесионално, не се прати по този начин. Не знаете с кого си имате работа “, фучала Вачева. Поведението на Вачева провокирало палитра от страст измежду останалите участници. Част от тях я подкрепяли, други изтъкнали, че се губи смисълът на викторината в случай че отговорите са ясни, пък и няма да е забавно за участниците и за публиката.

За разлика от Катрин фолк певицата Сашка Васева шашнала всички присъстващи и дала най-вече правилни отговори и надлежно се наредила преди всичко, написа „ Телеграф “.

Освен Сашка в надпреварата участваха Дани Петканов, Алфредо и Начо Паксал, както и Даниел Златков, и спечелилият от състезанието „ Мистър София Ричард Величков. Участие в последния миг са отказали Джулиана Гани, Мариана Маринова, Ася Капчикова и Благой Георгиев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР