Нещо невиждано ще се случи в бойните спортове в България,

...
Нещо невиждано ще се случи в бойните спортове в България,
Коментари Харесай

Шествия на агитки на ЦСКА и Левски преди кикбокс

Нещо невиждано ще се случи в бойните спортове в България, написа boec.bg. Предстоящият реванш сред кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев по този начин нажежи пристрастеностите и упованията, че за първи път ще има проведени шествия на почитатели преди борбата им.

Двамата ще се изправят един против различен на кръга на 20-ти декември в столичната зала „ Универсиада “ като част от програмата на 33-то издание на английския промоутър Muay Thai Grand Prix (MTGP). Двубоят им по разпоредбите на К1 ще бъде основна среща и ще се организира в пет рунда.

Още от оповестяването на реванша настана нервност измежду поддръжници на двамата български бойци. Освен че са измежду водещите ни имена в този спорт, интригата към тази среща е и на друго основа – ЦСКА против „ Левски “. Илиев от години е част от Сектор Б и на всяка своя намира се радва на голяма поддръжка от страна на „ сините “ последователи. Топалски пък демонстрира пристрастия към ЦСКА и за идната среща от разнообразни „ червени “ фракции му дават обещание помощта си от трибуните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР