Нещо, което поколения наред са говорили, хиляди политици са говорили,

...
Нещо, което поколения наред са говорили, хиляди политици са говорили,
Коментари Харесай

Борисов: Доволен съм, щом сме победители при тоя хейт, благодаря на хората, че не се подведоха

" Нещо, което генерации наред са говорили, хиляди политици са говорили, че ще вършат тунели и проходи в Шипка, ние го вършим сега, един величествен градеж. Това е значимо за мене. Всеки ден, работа, работа и работа. И оставяш на генерации наред да се възползват от това, което си направил, това остава за историята, за хората, да се употребява от бизнеса и от туризма ".

Това разяснява министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Габрово. Той е там на ревизия на ремонтите на новата пътна права Севлиево-Габрово.

Борисов се обърна и към гласоподавателите, които са подкрепили ГЕРБ на изборите през вчерашния ден.

" Още един път благодаря, тъй като си направиха труда да идат до урните и да дадат своя глас и по този начин, както още през вчерашния ден им благодарих, още през днешния ден желая да им покажа какво вършим, за какво го вършим и в тяхно име го вършим, това мога да им кажа на гласоподавателите ".

На въпроса дали 6% разлика го устройва и счита ли това за победа министър председателят отговори: " Доволен съм, щом сме спечелили, при тоя хейт, освен това присъединяване на президента, дори ми е доста драго за Асеновград, че отидоха и Радев, и Корнелия, и ги бихме с над 1000 гласа. И все пак благодаря на хората, че не се подведоха по тая завист ", сподели още Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР