Нещо грандиозно и дългоочаквано се случи на наградите на американската

...
Нещо грандиозно и дългоочаквано се случи на наградите на американската
Коментари Харесай

Брад Пит и Анистън развълнувани на червения килим - slava.bg

Нещо грандиозно и дълго чакано се случи на премиите на американската Гилдия на филмовите артисти, които бяха връчени на публична гала нощес.

След като през последните месеци международните таблоиди спрягаха най-обсъжданата някогашна двойка Дженифър Анистън и Брад Пит, че се виждат и са възобновили контактите си, този път те бяха засечени в действителност, само че по какъв начин?!

Камерите уловиха забавен миг - до момента в който Дженифър Анистън получаваше своята премия от Гилдията на актьорите, Брад Пит не можеше да откъсне взор от нея на един от мониторите зад кулисите, написа Dariknews.bg.

Той я гледаше и не спираше да се усмихва, а това несъмнено не остана прикрито.

След това зад сцената те се срещнаха и размениха небрежно поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Това провокира доста светкавици на международните медии и неспокойствие.

Дали тези забавни моменти значат нещо, дали тези срещи по никакъв начин не са инцидентни, както и погледите... занапред следва да разберем.

Двамата бяха публично семейство от 2000 до 2005 година, когато оповестиха, че се разделят.

След това, обаче, през февруари той придружи актрисата на празненството по случай рождения й ден. Тогава медиите разясниха, че двойката може и да е изгладила връзките си, само че това по този начин и не се случи.

И до ден сегашен непрекъснато ги събират и разделят.

Снимки: Gulliver/Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР