Нещо голямо се задава! иобединяват сили в обща кауза -

...
Нещо голямо се задава! иобединяват сили в обща кауза -
Коментари Харесай

“9 месеца” и “Майко мила” ни разкриват всичко за родителството

Нещо огромно се задава! иобединяват сили в обща идея - да бъдат потребни на актуалните и бъдещите родители с дебютното издание на двудневен.

Събитието ще се организира на13 и 14 май на целия 5-иетаж в НДКи е с ВХОД СВОБОДЕН.

Форумът е естествена стъпка напред за двете медии, които през годините интензивно работят освен в посока повишение здравната просвета на родителите, само че и ориентиране публичното внимание към настоящи проблеми.

Лекционната стратегия е извънредно богата и обгръща (почти) всички значими тематики, свързани с бременността, раждането, кърменето, развъждането и възпитанието на дребните и към този момент пораснали деца. Организаторите дават обещание откровени диалози, скъпи препоръки, доза комизъм и доста положително въодушевление.

Участие в събитието ще вземат едни от най-хубавите експерти в България в региона на акушерството и гинекологията, дерматологията, храненето, публичното здраве, логиката на психиката и други

Програмата включва още:
експо зона с десетки изложители, предметни награди, специфични изненади за гостите,подаръчни ваучери;кът за игри;целодневни детски работилници и четене на приказки;занимания с аниматори за деца над 2-годишна възраст;родителско стендъп шоу;специална зона за ядене и пийване, подобаваща и за бременни;
Фактор за комфорта на гостите е и охраняемият паркинг за детски колички. Но добре премислените елементи не свършват дотук -родителите ще имат опция да получат ергономична носилка,,на заем‘‘ (поставена от съветник по бебеносене), откакто оставят своята количка, и по този начин да се насладят на интензивностите с две свободни ръце.

Всички детайлности за програмата и лекторите ще откриете

Последвайте Форум-експо " (Почти) Всичко за родителството‘‘ във и.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР