Нещата в Сливенско изглеждат по-обнадеждаващо спрямо вчерашния ден, съобщава Нова

...
Нещата в Сливенско изглеждат по-обнадеждаващо спрямо вчерашния ден, съобщава Нова
Коментари Харесай

Укор и към bTV и Нова за детската истерия, Дончев шикалкави за Сидеров

Нещата в Сливенско наподобяват по-обнадеждаващо по отношение на вчерашния ден, оповестява Нова телевизия, показвайки репортаж от ОУ " Братя Миладинови ".
Според малкия екран, през вчерашния ден, 8 октомври, единствено 30% от общо към 600 деца са отишли на учебно заведение в ОУ " Братя Миладинови ". А родител показа, че комшии споделили, че имало проверяващи и надлежно всеки почнал да се опасява. Той се съгласи, че казусът съставлява всеобща неуравновесеност. Друг родител пък акцентира, че през Фейсбук му е пратен клип – за такава процедура Actualno.com заяви още през предходната седмица, само че в Асеновград. Според индивида, всичко тръгнало от София: „ Ромите го вършат от София ”.
Показателно обаче е, че. Затова и индивидът се страхувал и отишъл да вземе детето си преди два дни.
" Работата на обществените служащи не е да лишават деца, а да ги върнат в учебно заведение ", акцентира Ваньо Митев от локалната обществена работа. Митев се надява към този момент през днешния ден всичко да се възстановява в учебните заведения. А колежката му Стойка Колева се усъмни, че за нервността е съдействал страхът, че ще се стопират обществени помощи.
Вече има досъдебно произвеждане против незнаен причинител - за всяване на суматоха, като наказването за отговорните е до 2 години затвор, като може да стигне до 5 години.
" Това не е следващата цифрова дивотия ", предизвести вицепремиерът Томислав Дончев в утринния блок на Нова телевизия. Той изясни, че това се случва тъкмо след систематичните старания на страната да върне децата в учебно заведение, както и че всичко ескалира преди локалните избори.
Вицепремиерът описа, че от няколко месеца службите работят по случаи на тематики, по които през обществените мрежи се " тестват " публичните реакции. Той даже уточни, че източник особено за подправените вести била политическа партия, която била съдружен сътрудник на локално управническо равнище.
Политика и още
Същевременно Дончев се съгласи, че акцията за локалните избори не почнала добре, тъй като се получило, че в този момент гласоподавателят трябвало да избере от този, който е минимум очернен. Дончев, обаче, не отговори за какво тогава ГЕРБ не работи с освен това от изказвания при скандалното държание на Волен Сидеров в " Референдум " и дали това не значи в действителност насърчаване на такова държание. " Въпросът е да не се минава една граница от взаимни отстъпки, близо сме ", посочи вицепремиерът, само че не сподели какво би трябвало да стане, с цел да бъде мината границата. Дончев обаче и бързо обърна тематиката за медийната независимост – по какъв начин хем в редица медии всеки можел да си каже каквото си желае, само че пък има редица укори по какъв начин сме на 111-то място по независимост на словото в света.
По друга щекотлива тематика – тази за Volkswagen, Дончев също беше подложен в състояние да не може да отговори непосредствено – за какво в този момент се оправдаваме по какъв начин Ердоган дава повече облаги от нас, тъй като не е в Европейски Съюз, а други страни в Европейски Съюз притеглят вложения като тази на Volkswagen, като също са лимитирани от разпоредбите в Европейски Съюз. „ На България е пристигнало времето – в случай че не е VW, ще е някой различен ”, счита Дончев във връзка с автомобилния бранш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР