Нещата в кралското семейство във Великобритания в момента може и

...
Нещата в кралското семейство във Великобритания в момента може и
Коментари Харесай

Грандиозните планове на Меган Маркъл

Нещата в кралското семейство във Англия сега може и да не са розови. За сметка на това обаче членовете му оттатък океана пуснаха нов уебсайт, вземат участие в разнообразни начинания и започват нови бизнеси.
 Меган Маркъл и American Riviera Orchard - какъв тъкмо е новият бизнес на брачната половинка на принц Хари
Меган Маркъл отново го направи

Съпругата на Хари с нова изненада

Последното визира по-специално Меган Маркъл, която преди седмица изненадващо се " появи " в Instagram с профил, който наподобява на начин на живот марка. А в този момент Daily Mail удостовери, че American Riviera Orchard в действителност влиза в областта на хубостта и козметиката.

Според спомагателните документи, подадени към патентното ведомство на Съединени американски щати, компанията още предлага необятна гама артикули - от торбички със сушена лавандула, соли за вана, душ гелове, сапуни и лосиони за тяло до парфюмни масла, ароматизатори за пространства и даже почистващи артикули за домашни любимци.
 Снимка 645972

Под знака на " Меган, херцогиня на Съсекс ", както е изписана на уеб страницата на марката си, чакаме на пазара още домакински текстил, сервизи за хранене, свещи, подправки, принадлежности и даже готварски книги. Очаква се след стартирането си American Riviera Orchard да се увенчае с триумф и да генерира шестцифрени доходи в границите на първите си седмици на пазара, пишат Hello.
 Снимка 637405

Много анализатори считат, че новият бранд е самобитно продължение на The Tig - начин на живот блогът, който поддържаше преди връзката си с принц Хари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР