Нещата стигнаха дотам, че тука трябва да викаме - Бате

...
Нещата стигнаха дотам, че тука трябва да викаме - Бате
Коментари Харесай

Карбовски: Трябва да викаме - бате, Слави ела

" Нещата стигнаха до такава степен, че тука би трябвало да викаме - Бате Слави, ела. Може да се споделя Слави, Гошо, Румен, само че би трябвало да има нов състезател ", съобщи Мартин Карбовкси в изборната нощ пред бТВ. 
" Аз изобщо не съм оптимист, съгласно мен се получи повреда, която наподобява леко на чернобилската и не знаем какъв брой е огромна. Ще разберем какъв брой е огромна повредата от " Свободна Европа " и е забавно, че това не повлия на изборите (Карбовски засяга абсурда " Апартаментгейт ", който стартира от следствие на " Свободна Европа " и бе продължено от " Биволъ " )
" Разбира се, комунистите са слабаци, и това е добре. Но тук в това студио, единствено либерали, братко. Търся един евроскептик. Търся един реформист. Нито един реформист. А ние ще произвеждаме същите неща, каквито преди. В момента има две сили - консерватори и либерали. И до момента в който вторите ръководят Европа, тя ще умира ", съобщи Карбовски. 
" Борисов е талантлив тъй като изплаши всички с комунизма, завоюва с това, че комунистите ще дойдат на власт. Комунизъм няма - има единствено либерали и консерватори ", сподели той. 
Любен Дилов добави: " Не съм сюрпризиран. Бях сигурен, че ще има сериозна разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, първо поради неприятното положение на Българска социалистическа партия и второ, тъй като ГЕРБ направи One man show с Борисов в последните дни. Той сподели изключителна сила, персонално наличие, което доста оказа помощ. Тези избори бяха доста забавни, не се причислявам към вайкането, че е ниска изборната интензивност ", сподели той. 
" Добрата вест е че Демократична България прекрачва прага. Формацията получи ненадейно рамо от президента Радев, който сподели, че се " нуждаем се от демократична българия ", това е, както се споделя, freudian slip. (идеята на Фройд, че някои неволни изявления сякаш инцидентни споделят таман това, което мислиш, бел.ред.) Лошата вест, е че имаме огромно корупционно тяло, подпирано от съветските патриоти, това е смокът, който е засмукал живот национален ", съобщи Ивайло Нойзи-Цветков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР