Нещата стават все по-абсурдни, на карта са здравето и животът

...
Нещата стават все по-абсурдни, на карта са здравето и животът
Коментари Харесай

Александър Маринов: Предсрочните избори са все по-възможни

Нещата стават все по-абсурдни, на карта са здравето и животът на милиони българи. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политологът проф. Александър Маринов. Според него предварителните парламентарни избори са все по-възможни.

„ Дори и хора с такива семпли благоприятни условия си дават сметка, какво следва да се случи у нас през идващите месеци и по какъв начин ще реагират жителите при тази безспорна непросветеност и неангажираност да им се помогне действително. При цялата прелест на разновидността да останат на власт и да управляват някои неща, мисля, че няма да се осмелят, за жалост. Защото, несъмнено, от позиция на интереса на обществото, на болшинството от българите е доста значимо да пристигна едно държавно управление, което най-малко краткотрайно, най-малко частично, изхождайки от солидни причини и честна воля, да овладее нещата. Но в това време считам, че справедливостта изисква тези, които са забъркали тази кажа в продължение на доста години, да я изсърбат докрай”, разяснява той.

По думите му всичко, което са правили ръководещите през последните месеци и не престават да вършат, е " След нас и потоп ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР