Нещата се развиват по реда на законаКаквото покажат фактите, такова

...
Нещата се развиват по реда на законаКаквото покажат фактите, такова
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Материалите от МВР „потъват“ в прокуратурата

Нещата се развиват по реда на закона

Каквото покажат обстоятелствата, такова ще бъде и съответното решение. То може да е в една посока или в друга посока. Трябва да напомня, че по в този момент настоящия Наказателно-процесуален кодекс проверяващите органи не могат да образуват произвеждане в спокойна конюнктура. Те може да слагат началото на едно същинско следствие единствено в неотложни случаи. Ако казусът е нормален, съответната работа на Министерство на вътрешните работи праща материалите в прокуратурата.

Така министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разяснява обстановката със задържането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, неговата говорителка Севдалина Арнаудова и някогашния финансов министър Владислав Горанов

От момента, в който аз съм министър, забелязах десетки, да не кажа стотици случаи, че материалите от Министерство на вътрешните работи някак си „ потъват “ в прокуратурата. Той изясни, че когато се изпращат материали по отношение на някогашни ръководещи, прокуратурата се стреми да бави нещата и потулват. Но това "потъване " на тези материали, по думите на Рашков, не потъват безследно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР