Нещата са изключително обезпокоителни. Течът е неприятен. Но можеше да

...
Нещата са изключително обезпокоителни. Течът е неприятен. Но можеше да
Коментари Харесай

Горанов объркан и притеснен призна: Нещата в НАП са обезпокоителни, можеше да е по-зле

Нещата са извънредно притеснителни. Течът е противен. Но можеше да бъде по-зле. Така финансовият министър Владислав Горанов стартира обяснението си за теча от Националната организация за приходите, което разтресе страната. Коментирахме с премиера, че от мен се чакат решения и събираемост, а не оставки, отговори той на въпрос дали ще си подаде оставката след хакерската офанзива против Национална агенция за приходите.
Искам да успокоя жителите - съгласно нашите разбори информацията не е задоволителна, с цел да се откри цялостното имуществено положение на физическите лица, сподели още той.

Ще правим одит на всички системи на приходната администрация. До в този момент информацията ни сочи, че дейностите са осъществени отвън Национална агенция за приходите, само че не изключваме и да има злонамерена офанзива от вътре, сподели още Горанов.

Информацията, която е обществено налична продължава да бъде предпазена. Атаката би трябвало да е алена лампа за всички администрации в страната, уточни той без скрупули.

Нека всички, които се опитат да злоупотребят с информацията на хората, източена от Национална агенция за приходите, да знаят, че тя е предпазена и те ще бъдат преследвани от закона. Това предизвести финансовият министър Владислав Горанов, който посочи, че службите работят по казуса с хакерската офанзива против Агенцията по приходите. Ще преценим имало ли е безгрижие или немарливост, с цел да се случи сходно недобросъвестно отклонение на информация. Но и дано не героизираме сходни хора, които са направили хакерската офанзива, предизвести сопнато Горанов.

Не мисля, че може да има имотни измами или друго въз основата на изтеклата информация. Доколкото съм осведомен с изтеклите данни, няма консистентна информация, с цел да може да има корист, отсече той. Добрата вест е, че няма унищожена или изгубена информация. И страната ще може да продължи да извършва отговорностите си, разяснява Гаронов..

Това писмо с хакера, чиято жена била българка звучи като " Една жена сподели ". Аз също мога да пусна едно друго писмо от дарк нета, не е мъчно, изпъчи се министърът..

Житейският ми път не е почнал като финасов министър. И цялото ми семейство ще е щастливо, в случай че не приключи по този начин. Представете си, че в идващия миг елементарно дадем знак, че политическите оставки могат да бъдат завоявани с хакерски атаки, отговори на въпрос за оставката си Горанов, от който министър председателят желал решения и събираемост.

Колкото повече се развива електронното ръководство, толкоз повече уязвимостта на машините ще нараства. Ако нямаше нито една електронна услуга на Национална агенция за приходите, през днешния ден нямаше да имаме този проблем. Много разузнавания на западните служби се върнаха в аналоговия свят, откри топлата вода Горанов..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР