Нещата между Левски и Стайн Спиеринг вървят към раздяла. Нидерландецът

...
Нещата между Левски и Стайн Спиеринг вървят към раздяла. Нидерландецът
Коментари Харесай

Левски продава Стайн Спиерингс

Нещата сред Левски и Стайн Спиеринг вървят към разлъка. Нидерландецът не попада в проектите на треньора Георги Тодоров и от " Герена " ще опитат да продадат офанзивния халф. Спиерингс бе притеглен от " сините " при започване на годината, като клубът даже трябваше да заплати трансферна сума за него на Валвайк. Стайн дойде по експлицитното гледище на треньора Петър Хубчев. Бившият треньор разчиташе твърдо на него, само че Тодоров не го прави. Срещу Славия " сините " в един миг бяха без халф на игрището, само че треньорът даже и тогава не го пусна на терена, като го включи едвам в 90-ата минута. Като причина бе изтъкнато, че играчът е пропуснал две тренировки поради раждането на детето му. Халфът обаче не подхожда на старши треньора, който желае различен футболист, който да играе зад нападателя.

Чистката в Левски към този момент започва. От клуба си тръгнапа четирима чужденци - черногорският вратар Милан Миятович, сенегалският отбранителен халф Кали Тиам, португалският полузащитник Филипе Нашименто и австрийския нападател Дени Алар.

За да се понижи фрапантно бюджетът за идващия сезон, на " Герена " ще би трябвало да има и други, които да си тръгнат. " Сините " към този момент са предложили крилото Насиру Мохамед на бившя му клуб Хекен. Той бе взед от шведите предишното лято, само че по този начин и не започва турнирен мач за Левски. " Сините " заплатиха за правата му 300 хиляди евро, а в този момент биха го пуснали против единствено 100 хиляди Аржентинецът Франко Мазурек също ще би трябвало да се оглежда за нов отбор - ще бъде продаден против неголяма сума. Оферти се чакат и за исландския национал Холмар Ейолфсон и Паулиньо.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР