Нещастният брак на Чарлз и Даяна е бил толкова взривоопасен,

...
Нещастният брак на Чарлз и Даяна е бил толкова взривоопасен,
Коментари Харесай

Чарлз бил готов на всичко, за да не спи с Даяна след раждането на Хари


Нещастният брак на Чарлз и Даяна е бил толкоз взривоопасен, че чиновниците на кралската защита се тормозили някой да не пострада, написа Кристофър Андерсен в идната биография „ Кралят: Животът на Чарлз III “, която ще излезе на 8 ноември.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 190
Един от камериерите на Чарлз си спомня по какъв начин е видял Даяна да „ хвърля прилагателни и да се подиграва на манията на брачна половинка си по тъмно изглеждащата Камила “. Камериерът следил по какъв начин Даяна „ безусловно преследва брачна половинка си по коридорите, нагоре по стълбите и от стая в стая “, написа Андерсен.

" Защо не спиш с мен? ", се твърди, че питала Даяна брачна половинка си, който „ едностранно прекратил половата им връзка “ след раждането на през 1984 година Предполагаемият подигравателен отговор на Чарлз бил: „ Не знам, скъпа. Мисля, че може да съм гей ".

По време на един развълнуван спор Чарлз хлапашки изискал да му се отдаде уважението, „ което смяташе, че заслужава, поради статута му на престолонаследник “, съгласно книгата. „ Знаеш ли кой съм аз? “, попита той жена си. Даяна отговори, че той е „ животно “, написа Андерсен. „ Ти в никакъв случай няма да бъдеш крал! “ — извика тя. „ Уилям ще наследи майка ти. Ще се погрижа за това “, заплашвала починалата лейди Даяна.

Напрежението в кралското семейство единствено нараствало с течение на времето. „ Сблъсъците сред Даяна и Чарлз към този момент бяха толкоз сурови, че насилието изглеждаше неизбежно “, отбелязва телохранител, представен в книгата, написа Телеграф.

Чарлз и Даяна се женят през 1981 година, като постоянно се е спрекулирало, че престолонаследникът е бил заставен от родителите си. Двойката се разделя през 1992 година и публично се развежда през 1996 година Само година по-късно Даяна трагично почина в автомобилна злополука на 36-годишна възраст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР