Нешке, ке ни гази короната! Така казала Баба Ванга на

...
Нешке, ке ни гази короната! Така казала Баба Ванга на
Коментари Харесай

Сензационно: Ванга предсказала каква ще е България след коронавируса

Нешке, ке ни гази короната! Така споделила Баба Ванга на легендата на художествената гимнастика Нешка Робева. Някога. Нешка си спомни предсказанието преди десетина дни. Мнозина се усъмниха, само че Нешка Робева не е единствената, която си спомня за още и още думи и предсказания на пророчицата от Рупите.
В съветски медии се появиха информации по какъв начин Ванга предсказала COVID-19, какво щяла да стане с Русия след рецесията, по какъв начин Путин щял да стане утвърден международен избавител и прочие Дори за Китай споделила, че ще мине през огромна рецесия и след това ще стане стопански колос…

Украинското издание rbc.ua отива по-далеч и осведоми, че Ванга предсказала даже имунизацията против ковид. Друга медия - eaomedia.ru, е още по-конкретна: Ванга споделила, че лекарство против епидемията ще бъде намерено на 12-я месец.

И още доста от този жанр.

Заехме се и ние да търсим източници, знаещи какво е споделила Ванга. Открихме двама. Те настояват, че българската пророчица, с изключение на ковид, предсказала какво ще стане в България, откакто свърши изключителното състояние.

Българите ќе преживеат! Главите им са дебели и празни, па ќе поверват дека са дали минимум заболели и умрели.

Сиреч, по този начин ще ни рекат, а ние ще повярваме.

Предсказала още, че ще има скандал с една банка, само че не споделила коя. Вчера се разбра – ББР е банката.

Казала още, че няколко индивида край Главнио, ще добият огромна имане около чумата. Това обаче няма по какъв начин да е правилно, тъй като тпърво намира имане той, чак тогава тия край него. Член 1 от неписаната, само че настояща конституция.

А какъв ще е докладът на властта – знаем всички. Но когато и Ванга го е споделила – това е като щемпел и гаранция. Нещо като декларация за пред служителите на реда на автомагистралата.

Извън „ цитатите “ от Ванга – всичко друго е правилно. А на бас, че докладът на държавното управление ще е като отчет пред конгрес на ГЕРБ или 13-я конгрес на байтошовата Българска комунистическа партия: Грандиозни триумфи, минимум болни и минимум жертви. Всичко отвън този доклад ще е грозна агитация на нездрави детайли. Или съветска хибридна офанзива. Или и двете.

Ще се гласоподава и закон за анулация на закона за изключителното състояние в три точки:

Първа: Остават в действие рестриктивните мерки за жителите, тъй като са потвърдили своята успеваемост.

Втора: Спира се тоталното подслушване и следене. Ще се подслушват и наблюдават единствено хора, посочени от основния прокурор, Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ, Национална агенция за приходите, НСО, Митниците, финансовото министерство, военното и външното разузнаване, профсъюзите, работодателските организации, НЕК, Тотото, общественото министерство, кварталния, съветското и американското посолства.

Трета: Връща се свободата на словото. На медиите и публицистите, които не са оживели – лека им пръст.

На останалите българи – прав им път. В смисъл да изпълнят хотелите и заведенията за хранене, та и Ангелкова да направи готин доклад, женицата.

Централният духов оркестър, под диригентството на едрото вице, ще изнесе концерт в чест на медиците, взели участие на първа линия в битката с короната и нейният вирус. Концертът ще стартира и ще приключи с „ Вий жертва паднахте в неравна битка “, а по средата ще прозвучи „ Юнаци, лека нощ “.

Отворете прозорците и не излизайте от къщи. Не го е споделила Ванга - сподели го щабът.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР