Несгодните на жителите на ул. Петър Стоев продължават. Злополучната улица

...
Несгодните на жителите на ул. Петър Стоев продължават. Злополучната улица
Коментари Харесай

Нови несгоди на злополучната улица в Кючука, която изкара жителите й на протест

Несгодните на жителите на ул. „ Петър Стоев ” не престават. Злополучната улица в Кючука изкара десетки на митинг, откакто тя бе оставена разкопана, а строителите й се потеглиха. Причината бе спор сред консорциума, който я извършва „ Еко план Пловдив ” и ВиК, а разногласието е за 9,6 млн. лв. непреведени индексации.
Прочетете още
Докато улицата е разкопана, а обратните  води се изливат в изкопите,  автомобил пък пропадна в една от необезопасените шахти.

„ Нищо не е обезопасено. Само лъжат! В деня на митинга пристигнаха служащи с каски в 7:30 часа. На идващия ден преди 9:00 ч. никой не се появи. В четвъртък пък въобще багера не се мръдна от мястото си ”, пише  неудовлетворен пловдивчанин.

Припомняме, че след  митинга от компанията изпълнител  обявиха, че ще завършат разкопаната част на ул. „ Петър Стоев ”. Те няма да отварят нови фронтове там, до момента в който от водното  дружество  не им се изплатят.  Ако това не се случи до 2 октомври  пък компанията ще спре и работата по бул. „ Александър Стамболийски ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР