Несебърският гангстер Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее истински кошмар по

...
Несебърският гангстер Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее истински кошмар по
Коментари Харесай

Извънредно! Кошмар за Митьо Очите в Турция!

Несебърският разбойник Димитър Желязков-Митьо Очите ще преживее същински призрачен сън по време на пребиваването си в следствения арест на Истанбул, заяви Блиц.

Наркобосът бе задържан в събота и ще прекара зад решетките на южната ни съседка най-малко два месеца и половина. През този интервал нарушителят няма да може да се възползва от многочислените екстри, с които го глезеха затворническите управляващи в България.

Митьо Очите изтърпяваше част от присъдата си в затворническото общежитие в Казичане, което приличаше на мотел. Надзирателите бяха толкоз общителни с него, че даже му разрешаваха да си прави барбекю със скъпи локални деликатеси (на фотографията отдолу).Босът разполагаше и с мобилни телефони, с които можеше да командва мутрите си. Очите се е възползвал и от редица други привилегии, които са били недостъпни за простосмъртните лишени от независимост.

В Истанбул, обаче Митьо Очите ще чака екстрадицията си под наблюдаване на турски надзиратели, които ще го държат по общия ред, без да му разрешават произволи.

В същото време милионерът Бенчо Бенчев, който се правеше, че надали не познава Митьо Очите единствено от медиите и нямал визия, че е издирван с алената бюлетина на Интерпол, се прави на починал лисунгер.

За да не бъде притесняван от въпросите на публицисти и общественици, Бенчев се е притаил за малко в болница и леко се е привел в очакване шумотевицата към него да се размие.

Състоянието му обаче напълно не е толкоз сериозно колкото го разказва неговия наследник. Прокурорите са усетили играта му и са почнали следствие дали не е оказал помощ на Митьо Очите да се укрие.

Намесата на магистратите поставя завършек на проекта на Бенчев да се спотаи, до момента в който по утринните блокове Цънцарова и компания разиграват други сюжетни линии.

Плоският номер на Бенчев, обаче няма да се размине. Очаква го и друга горчилка. Комисията за гражданска конфискация ще направи обстойна инспекция на приходите му, а по-късно той ще бъде обект и на огромна проверка от чиновниците на Националната организация по приходите. А до момента в който контролните органи си правят работата, Бенчо би трябвало да отиде до най-близката аптека и да зареди жабката на лимузината си с ударна доза " Валидол ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР