Несбъдната ротация и пресушена енергетика. Как продължаваме, говори анализаторът Стефан

...
Несбъдната ротация и пресушена енергетика. Как продължаваме, говори анализаторът Стефан
Коментари Харесай

В четвъртък, 28-и март, в „Честно казано с Люба Кулезич очаквайте

Несбъдната ротация и пресушена енергетика. Как продължаваме, приказва анализаторът Стефан Гамизов, дни откакто Народното събрание задължи Асен Василев да възвърне 1 милиарда за българската енергийна сигурност. Само част от парите, които съгласно Гамизов са източени в полза на съветските тиранични и българските олигархични ползи. 

Общественото радио пред радара на публичното мнение. Защо досегашният програмен шеф Даниела Късовска твърди, че закриването на ръководената от нея дирекция е наказателна акция и може ли това да ограничи публицистичната самостоятелност в БНР. 

Ужасът край Москва и версиите за атентата в “Крокус ”, ще успее ли Кремъл да изведе аргументите за терора отвън Русия, с цел да ги използва вътрешно-политически. В студиото влиза специалистът по сигурността Иван Анчев. 

10 дни след амнистия, приказваме за прегрешенията на Негово Светейшество, дали е тенденция в политиката на българската черква повече от десетилетие. Споделени обстоятелства от агентурното минало на патриарх Неофит разкрива журналистът и основен редактор на Фактор - Стойко Стоянов. 

Този път да похарчим милионите с ум. Малко преди да бъде усвоена най-голямата финансова инжекция за улично осветяване, приказва енергетикът проф. Христо Василев, който сигнализира, че поради чиновническо недовиждане, стотици небогати общини могат да останат на мрачно. Кой какво би трябвало да поправя. 

В „ Честно казано с Люба Кулезич ", четвъртък, 28-и март
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР