Несъзнателно или не, оставяме дрехите да променят драстично настроението и

...
Несъзнателно или не, оставяме дрехите да променят драстично настроението и
Коментари Харесай

5 модни урока от Карл Лагерфелд - slava.bg

Несъзнателно или не, оставяме облеклата да трансформират фрапантно настроението и психическото ни положение. Помислете си за оня мощен дискомфорт, който изпитвате, когато забележите, че сте уместно облечени за събитие или пък съществено сте сбъркали комбинацията сред обособените облекла.

Обикновено желаеме да сме задоволително разнообразни, с цел да бъдем забележими, само че не толкоз разнообразни, че да станем център на внимание. Дори и да не сме наясно с това, ние непрекъснато съпоставяме външния си тип с този на близките. След като огледаме добре хората, можем да станем уверени или неуверени във визията си. Карл Лагерфелд надълбоко осъзнава резултатите на облеклата върху съзнанието ни.

Дизайнерът ще остане една от най-емблематичните икони на първокласната фешън промишленост. Често го разказват като кайзера, което на немски значи император. Той е най-известен с работата си в стилната къща Chanel, с която прави гражданска война в промишлеността. На 19 февруари 2019 година светът си сподели последно довиждане с Лагерфелд, само че неговите уроци за стила и модата постоянно ще останат живи.

1.Никога не използвайте думата „ на ниска цена “

Доверете се на Карл Лагерфелд. Той твърдеше, че не ви трябват скъпи облекла, с цел да изглеждате съвременно. Всички сме научени, че качеството коства доста пари и от време на време това ни изиграва неприятна смешка. Склонни сме да имаме вяра на цената и да изхарчим много за нещо, което може да се окаже некачествено. Опитайте се да премахнете това поверие от живота си, с цел да разберете, че както Лагерфелд споделя, може да изглеждате елегантно в дънки и тениска.

2. Създайте нови комбинации от облеклата си

Виждали ли сте човек да носи дреха, която имате в дрешника си, само че не сте я носили от години? Това бързо ще ви накара да се разровите вкъщи и да я намерите, с цел да я включите в всекидневието си. По този метод чувствате, че имате нещо ново. Именно по тази причина Лагерфелд поучава добре да проверим наличните си облекла, с цел да не харчим непотребни пари за нови.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР