Несъстоятелността на селекционера на юношеския национален отбор до 19 години

...
Несъстоятелността на селекционера на юношеския национален отбор до 19 години
Коментари Харесай

Унижение за юношите на Ангел Стойков, отпаднаха от Гърция

Несъстоятелността на селекционера на юношеския народен тим до 19 години Ангел Стойков лъсне с цялостна мощ. Гърция безусловно разруши групировката на набедения експерт, който си разреши лукса да подценява кадърни момчета като звездата на Шефилд Уензди Ияд Хамуд. Веселяшка компания с герба на фланелките позволи да бъде унизена вкъщи и отпаднаха от битката за класиране на Евро 2019. Това стана на стадион " Хаджи Димитър " в Сливен, стопанисван от вицешефът на БФС Йордан Лечков. За гърците срещата нямаше изключително значение, а България се нуждаеше от най-малко тъждество, с цел да си обезпечи второто място в крайното нареждане и да се класира в елитния кръг на квалификациите.

На нашата позиция се намърда Румъния, която по същото време отнесе с 8:0 новобранеца Гибралтар в Стара Загора. В призрачен сън за българския състав се трансформира Антонис Гайтанидис, който вкара и трите попадения във вратата на младия пазач на Лудогорец Дамян Дамянов.

Така тимът на Ангел Стойков завършва присъединяване си в квалификациите на трето място в групата с актив от 4 точки, извоювани от равенството 1:1 с Румъния и победа с 6:0 против Гибралтар.
Последици от следващия срам за футбола ни надали ще има. Още повече Лечков е удовлетворен от положителната парса, която прибира от нощувки и наем на оборудванията. А това май е и най-важното за управлението на централата, която от дълго време си е приватизирала футбола за персонална приложимост и полза.

БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ 0:3
0:1 Гайтанидис (65), 0:2 Гайтанидис (69), 0:3 Гайтанидис (83-дузпа)

БЪЛГАРИЯ: 1. Дамянов, 3. Арсов, 5. Т. Димитров, 6. Антов, 7. Минчев, 9. Боруков, 10. Янков, 11. Добрев, 14. Милошев, 15. Борисов, 19. Митков

ГЪРЦИЯ: 1. Никополидис, 2. Лирацис, 2. Цаусис, 5. Анзулас, 6. Неофитидис, 7. Емануилидис, 8. Мелиопулос, 9. Йоанидис, 10. Мпотос, 11. Думцис, 15. Диамантис
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР