Несъстоялият се трансфер на английската звезда Джон Тери в Спартак

...
Несъстоялият се трансфер на английската звезда Джон Тери в Спартак
Коментари Харесай

Масимо Карера за Джон Тери: Ако се видим, вероятно ще си подадем ръце

Несъстоялият се трансфер на британската звезда Джон Тери в Спартак (Москва) няма да удари по имиджа на клуба и по опитите на съветския отбор да търси нови огромни имена в селекцията си, счита старши треньорът на “червено-белите” Масимо Карера.

В сряда Тери отклони предлагането на Спартак да премине при тях, макар че съветските медии неведнъж съобщаваха, че той идва в Москва и ще премине медицински проби. Но в последна сметка това не се случи и самият бранител написа в страницата си в “Инстаграм”, че няма да дойде в Москва заради фамилни аргументи.

''Ние до последно се опитахме да убедим Тери да премине в Спартак. Аз персонално разговарях с него и той ми изясни аргументите за отхвърли. Уважавам неговото решение, защото за момента неговото предпочитание е да бъде със фамилията си. Не считам, че това ще се отрази на имиджа на клуба и ние ще продължим да търсим хора с огромни визитки във футбола. Още веднъж споделям, че почитам решението му и в случай че се забележим, евентуално ще си подадем ръце”, описа Карера.

През предишния сезон 37-годишният Тери играеше за Астън Вила в Чемпиъншип, второто равнище на футбола в Англия, където записа 36 мача и вкара един гол. Астън Вила му предложи нов контракт, само че двете страни не стигнаха до съглашение и сега той е свободен сътрудник. Премиер Лига 7 кръг, неделя 16 септември  Спартак Москва 1:2краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР