Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното пристигане на

Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното пристигане на ...

Грета Тунберг vs вредното човечество.


Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното пристигане на Грета Тунберг на срещата на върха по въпросите на планетата. Тя ще разкаже напоително за плаването си и макар да не ходи на училище (тя е пример за активен аутист, защо й е да учи!), ще задава въпроса на лидерите: "А вие какво правите за моята планета? Защо всички не пристигнахте в платноходки без тоалетна, а?!". Агитките ще я аплодират, прожекторите ще светят, а Тунберг ще яде листа от лапад, защото и месото е вредно за планетата. Накратко, светът на много богатите хора се носи в спокойните води на маркетингови и рекламни политики, богато отразени от медии, чието задължение е да ги превръщат в уж значими новини. Следователно съвсем цинично, докато развитите нации се подготвят да инвестират десетки трилиони долари в модерни технологии, същите оставят една седма от човечеството да се свърши по естествен път от глад, коментира Стефан Джендов в "Гласове". Доклад на Световния икономически форум сочи, че 160 долара инвестиция във всеки гладен човек би премахнал смъртта от глад и недоимък към 2030 година.

Идолопоклонничеството е било най-здравословно в рицарските времена и през кръстоносните походи за спасяване на Светите земи. На всички е било ясно: в името на кръста е можело да се напада, краде, убива, изнасилва и щом каузата е ясна, всичко е основателно и вече простено. Логиката е проста: нападенията са позволени в името на личното забогатяване, а в по-широк аспект - за разширяване на територии и обогатяване на монархии и на църквата.

През 2019 г. идолите не са религиозни, а са разпръснати по света под формата на инфлуенсъри, които насочват свободната енергия на задоволени в бита си хора към теми, които гъделичкат усещането за посвещение на кауза. И докато едни размахват плакати, безполезни псевдолидери по целия свят се събират на свръх скъпи конференции и обсъждат темите от плакатите. Системата за забавление на новите монарси е наречена ООН, ЮНЕСКО, WWF и цяла плеяда по-малки организации. Когато човек обаче попадне в света на истински хора от напълно забравените от света общества, които се нуждаят от помощ, защита, храна, вода, образование и бъдеще, става ясно, че игрите не са се променили от времето на рицарските кръстоносни походи, но сега мечовете не звънят, а в успоредния ни свят скорост набират празнодумците, които говорят в повелително наклонение към света като цяло.

Каузите обаче не могат да се развиват без финансиране, а финансирането идва от заинтересовани страни с пазарни интереси в сферата, където промените трябва да се случат. Защитниците на планетата са впечатляващи с лекотата, с която създават дългосрочни планове, които изключват реалното състояние на отделните общества в не особено популярни части на света. В крайна сметка, те защитават планетата от... хората.

Според водещата теза затоплянето на планетата е резултат от вредната човешка дейност.

Да видим какви са вините на технологиите за последните най-активни години на развитие на науката и последствията към 2019 година:

Средната продължителност на живота на хората е удължена от 31 на 78 години. Извод: твърде много хора консумират Земята, дори поради факта, че са живи.

Източник: dir.bg