Несъмнено по света има много жени, които тайничко мечтаят да

...
Несъмнено по света има много жени, които тайничко мечтаят да
Коментари Харесай

Нереида: Роналдо не обича секс с презерватив

Несъмнено по света има доста дами, които тайничко мечтаят да се впуснат в полова случка с футболна звезда като Кристиано Роналдо или пък се чудят какъв би бил сексът с него.

Отговор на този въпрос, напълно неотдавна, даде някогашната другарка на Кристиано Роналдо — Нереида Гаярдо, в изявление за списание Vanity Fair.



Тя напълно искрено и разкрепостено приказва за половия си живот със звездата на Реал Мадрид и си напомня разнообразни интимни детайлности от времето, когато споделяше леглото на Роналдо.

Освен че споделя какви козметични процедури обича да си прави футболистът, испанката споделя и други пикантни секрети за него.



Запитана за раждането на най-големия му наследник — Кристианиньо, Нереида споделя, че в никакъв случай не е вярвала в историята, че той е от сурогатна майка.

"Никога не съм вярвала на тази доктрина. Според мен е станало инцидентно и е било изненада и за двамата. Кристиано не обича да употребява презерватив и като нищо е станал гаф по време на ваканцията му в Съединени американски щати ", споделя моделът.



Момченцето към този момент е на 7 години, а произходът му си остава мистерия, както и детайлностите към неговото раждане. Подразнени от обстоятелството, че по този начин и не съумяват да се доберат до истината за сина на Роналдо, таблоидите постоянно спекулират с тематиката.






Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР