Несъмнено най-вълнуващите мигове в къщата на Vip Brother бяха любовните

...
Несъмнено най-вълнуващите мигове в къщата на Vip Brother бяха любовните
Коментари Харесай

Какво се случва с любовта на Дани и Алекс след VIP Brother?

Несъмнено най-вълнуващите мигове в къщата на Vip Brother бяха любовните мигове сред Дани и Алекс. Станахме очевидци на същински любовен романс, който се изигра пред очите ни. Категорично сега те са най-популярната и известна двойка в цяла България.
Те претърпяха доста мощни страсти в къщата, влязоха като хора, сред които имаше ненавист и неразрешени проблеми, а излязоха като семейство Петканови. Едно цяло, което съобщи, че ще се грижат един за различен.
Двамата влюбени към този момент живеят дружно от три дни в дребен апартамент. Дани и Алекс са щастливи да се сблъскат с действителността и след формата, който и за двамата е бил извънредно мощно и огромно предизвикателство и премеждие, което им е дало доста уроци. Най-ценното за тях е това, че още веднъж съумяха да се погледнат с влюбени очи и да възродят любовта си. Сега и двамата се усещат по-силни и окрилени.
Дани и Алекс към този момент са се срещнали с родителите на Алекс и са получили тяхното утвърждение за брака им. Сватбените дарове също не са закъснели. Те към този момент се усещат като семейство и са подготвени да вземат решение дружно проблемите си. Майката на Алекс е дала своята обич и поддръжка на младото семейство, като най-важното за нея в този момент е двама да се обичат и почитат.
Светът на любовта отваря своите порти за Дани и Алекс. Те към този момент са се срещнали с реакциите на почитателите си и ще би трябвало да се оправят със славата си след риалити формата. Двамата не считат да вършат нова гала или публична женитба, която да честват с най-близките и приятелите си. За тях всичко е било задоволително същинско!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР