Несъмнено много от нас са имали тежки сутрини след употребата

...
Несъмнено много от нас са имали тежки сутрини след употребата
Коментари Харесай

Как да избегнем махмурлука – тези трикове ще ви спасят на сутринта

Несъмнено доста от нас са имали тежки сутрини след използването на алкохол предходната вечер. Но не на всеки влия еднообразно – едни се напиват по-бързо от други, трети пък изобщо не ги хваща. Ето по какъв начин да си помогнем с някои трикове против махмурлука.

Винаги хапвайте

Не пропускайте да ядете преди празненство. Когато пиете на празен корем, обработката става незабавно и се напивате даже от една чаша. Хубаво е храната да е богата на мудни въглехидрати (сладки картофи, черен самун, мрачен ориз) и потребни мазнини (авокадо, салата със зехтин, риба), тъй като те се усвояват по-бавно от организма и ще предпазят стомаха ви от алкохолните питиета.

Тези храни ще облекчат признаците на махмурлука

Избягвайте сладките питиета

Колкото повече захар има в наличието на питието или коктейла, толкоз повече боли глава на идната заран. Това е по този начин заради разграждането на алкохола и захарта. Залагайте на чисти напитки без добавки и по опция разредени със сок или газирана вода.

Хидратация
Учени не откриха ефикасни средства против махмурлук, вижте какво оказва помощ
Учени от Англия са анализирали резултатите от 21 проучвания на средства против махмурлук и са стигнали до извода, че нито специ...
Прочети повече
Алкохолът дехидратира тялото, по тази причина от огромна значимост е да приемате чаша вода на всеки половин час. По този метод естествено ще разредите концентрацията на спиртните питиета и ще предпазите тялото си от дехидратация.

Три метода за бързо справяне с махмурлука

Сода / Зелев сок

Зелев сок – питието на боговете заран след ваучър. Домашен национален лек против махмурлук, който работи дейно.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР