Несъмнено жените са едни от най-сложните и противоречиви създания в

...
Несъмнено жените са едни от най-сложните и противоречиви създания в
Коментари Харесай

Езика на тялото при жените

Несъмнено дамите са едни от най-сложните и спорни създания в света. Ако в един миг тя споделя нещо, в същия този миг тя мисли за друго, изпитва трето, а желае нещо напълно друго. Какво да се прави това е комплицираната женска природа и по никакъв метод няма по какъв начин да се оспори, че макар всички вътрешни несъгласия, дамите са прелестни създания. Това, което в никакъв случай не може да се прикрие е езика на тялото. Както мъжете се държат по избран метод по време на общуването, по този начин и женското тяло разкрива доста за самата жена, даже тя да не желае да го каже.

Когато пръстите и си играят с нейната коса тя се пробва да впечатли мъжа против нея. Ако го харесва, то тя в даден миг ще гали и лицето си, врата, раменете или краката си.

 Езика на тялото при дамите

Докато е права, в случай че колената или раменете и са ориентирани към мъжа против нея, то това е позитивен знак. Ако се навежда към мъжа – също. Когато седи против някой, в случай че кръстосва краката си, а петите и са ориентирани към него, още веднъж значи, че демонстрира интерес. Ако гледа мъжа дълготрайно и допира ръцете му или краката му под някакъв предлог, най-вероятно е заинтригувана от мъжа.

В случай, че търси вниманието му, значи тя мощно се интересува от него. Обикновените трикове за привличане на вниманието на противоположния пол са секси и разголени облекла, допиране на върха на чашата и постоянно олизване на устните. Ако си хапе устните, то дамата дава симптом, че е или изнервена, или просто флиртува.

По някои от знаците можете да познаете, че дамата е в неприятно въодушевление и не демонстрира интерес. Ако ръцете са и кръстосани, то всички малки врати към нея са затворени. Това може даже да е симптом, че е ядосана. Ако гледа ръцете си или потропва по масата, внимавайте, тъй като е гневна или нервна.

Когато дамата седи с кръстосани или преплетени крайници, това е знак, че не е заинтригувана или обстоятелството, че не е подготвена за физическа непосредственост. Ако не се усмихва и не поглежда мъжа против нея, в случай че отклонява погледа си, още веднъж неуспехът е съвсем сигурен. Стиснати устни и ръце, наведената глава са сигурни знаци, че е ядосана.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР