Несъмнено ГЕРБ е синята партия в България. Освен това синьото

...
Несъмнено ГЕРБ е синята партия в България. Освен това синьото
Коментари Харесай

Мария Габриел обясни синята лампа на Борисов

Несъмнено ГЕРБ е синята партия в България. Освен това „ синьото ” е партията за проевропейско развиване на България. Всички европейски знаци са сини. 
 Борисов: Не дай боже да се случи друго ръководство отвън нашето с патриотите  Цветанов с остра тирада към съпартийците си: Тази година няма лято, подготвяйте се за изборите
Така еврокомисарят ни Мария Габриел изясни думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов " Трябва да ви светне алена лампичка, тъй като другояче аз ще ви светна синя ", казани от него на националната предизборна среща на партията в НДК. 

Има обръщение за неотстъпчивост, мисля, че беше доста трезва преценката. Това беше градивна рецензия, която да разреши по-силна готовност, сподели още Мария Габриел по Нова тв.

Посланията от вчерашната среща на ГЕРБ бяха доста ясни – готовност, да останем скромни за постигнатото, само че в случай че желаеме да изпълваме със наличие това, което целим – проевропейска разрастваща се постоянна България, то това би трябвало да е съпроводено с съответни дейности, добави тя. 

И припомни, че от през днешния ден в структурите на ГЕРБ започва процеса за номинация за евродепутати. " Ще има и нови лица, с цел да може има експертиза, геният да излезе напред. След това ще се произнесе Изпълнителната комисия. Няма по какъв начин да не подчертаем какъв брой е значимо този тим да бъде със знаещи и можещи хора, по този начин както досегашният тим на ГЕРБ в Екологичен потенциал ”, изясни еврокомисарят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР