Несъмнено феновете на ВИП Брадър“, които продължават да оплакват любимото

...
Несъмнено феновете на ВИП Брадър“, които продължават да оплакват любимото
Коментари Харесай

„Сървайвър“ пожълтява като „ВИП Брадър“


Несъмнено почитателите на „ ВИП Брадър “, които не престават да оплакват обичаното си предаване повече от 4 години след последното му лъчение, към този момент могат да си отдъхнат умерено.

 

То ще се завърне в родния ефир, само че вместо по Нова тв ще се излъчва по bTV под наименованието „ Сървайвър “. Това излиза наяве от листата на половината участници за новия сезон на риалитито за оцеляване. В него ще влязат двама някогашни на Русата Златка, няколко безизвестни моделки, изследовател на популярност от Игри на волята, забравена фолкаджийка и готвачката Божана Кацарова, която обиколи всичко, което е допустимо. За цвят ще влязат и двама артисти – Снежана Макавеева и Филип Буков.

 



Както евентуално към този момент се убедихте, тазгодишното издание ще е толкоз жълто, че „ Сървайвър “ ще изгуби и дребното си последни почитатели, които са останали. За сметка на това пък ще притегли пред дребния екран всички клюкари и сеирджии, които тъгуват за „ ВИП Брадър “.

Заедно с другото риалити на медията за пролетта – „ Ергенът “ се обрисува меко казано абсурден нов тв сезон.

 

На първо място в листата със задаващите се сеири е слагането на двама някогашни годеници на Русата Златка в един и същи тим – ММА боецът Георги Валентинов и Благой Георгиев – Благо Джизъса.

Една от най-големите въпросителни сега е какви ще са взаимоотношенията сред двамата някогашни баджанаци.

 

Несъмнено готвачката Божана Кацарова също ще спретне някой и различен скандал и редица сеири. Зрителите занапред се майтапят, че несъмнено ще готви ориз с гарнитура от ориз, с цел да изхранва племето.

 

Сеири по всяка възможност ще има и към надарената актриса Снежана Макавеева, която е много избухлива. Едва ли гладът и неприятните условия ще подействат като мас на нервите й. В този ред на мисли от нейна страна се чакат доста неприятни осъществявания, от които евентуално ще се срами на по-късен стадий.

Като най-уравновесен в групата е апетитен сътрудника й Филип Буков. Той се счита и за любимец за успеха в тима на известните.

 

От bTV показаха, че новото за този сезон на Сървайвър е, че той ще се излъчва съвсем в действително време. Другата оригиналност е, че тази година риалитито няма да бъде продуцирано от Евтим Милошев, а от турската компания „ Арджун Медия “. От медията към този момент оповестиха, че феновете ще имат присъединяване в развиването на нещата в риалитито, само че за момента не е ясно по какъв начин тъкмо ще става това.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР