Нерядко в интервюта и участия на живо Скарлет Йохансон е

...
Нерядко в интервюта и участия на живо Скарлет Йохансон е
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон с рядък и откровен коментар за брака си с Райън Рейнолдс

Нерядко в изявленията и участия онлайн Скарлет Йохансон е говорила намерено за кариерата си и филмовите функции. Към днешна дата звездата, която прави актьорския си дебют през 1994 година, когато е едвам на девет години, не се страхува да показа, че е била избирана за определени функции единствено поради външния си тип и даже че е била хиперсексуализирана.
 Скарлет Йохансон, хиперсексуализирането ѝ по какъв начин се е чувствала, когато е била избирана за по-зрели функции
Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Холивуд очевидно се трансформира

В интервютата обаче Скарлет рядко е откровена за персоналния си живот. Дотолкова, че даже доста хора към нея не са осведомени с обстоятелството, че тя е била омъжена цели три пъти.

През миналата седмица актрисата се появи в подкаста на Гуинет Полтроу - Goop, където реши са разкрие какво е научила от предходните си връзки. Включително и от първия си брак с Райън Рейнолдс.

" Била си омъжена два пъти? ", пита я уточняващо Полтроу, на което Йохансон отвърща: " Всъщност, три пъти. " " О, по този начин е, забравих за връзката ти с Райън Рейнолдс ", възкликва водещата.
 Снимка 615370

Тогава Скарлет изрича редица похвали за някогашния си брачен партньор, определяйки го като " в действителност добър човек ". И прецизира, че една от аргументите да пресечен връзките си е поради компликацията да бъдеш с някого, който прави същото като теб.

" Сложно е да има същинско схващане и напасване, когато кариерите на двама души вървят с идентична скорост ", каза актрисата. " Трудност и проблем е и в случай че единият във връзката е по-успешен от другия. Това също се оказва голямо предизвикателство. Дори се появява конкуренция. "

В последна сметка те прекарват прекалено много време разграничени. " Нещо, което в действителност работеше против нас ", добавя още Скарлет. И все пак, не съжалява, че се е омъжила за Рейнолдс -  връзката сред тях е била доста сантиментално, " едно от най-хубавите неща ", които са й се случвали.
 Скарлет Йохансон, синът й с Колин Джост и каква е връзката сред имената на двете й деца
За какво са спорили Скарлет Йохансон и свекърва й

Актрисата - с признание

Скарлет Йохансон се омъжва за Рейнолдс през 2008 година Бракът им трае три години. Следва сватба с френския публицист Ромен Дориак, с когото също се разделя през 2017 година, макар че имат щерка. Понастоящем звездата е обвързана публично, от октомври 2020 година, с Колин Джост, от когото има наследник, напомнят от Instyle.

Райън Рейнолдс пък е по отношение на Блейк Лайвли, от която има четири дъщери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР