Нервни стопани. Котките не харесват екстроверти, които много жестикулират и

...
Нервни стопани. Котките не харесват екстроверти, които много жестикулират и
Коментари Харесай

6 типа хора, които котките не понасят

Нервни стопани. Котките не харесват екстроверти, които доста жестикулират и приказват на висок звук. Шумните съседи също не се харесват на котките, защото мощното кряскане плаши животните.

Хора, които имат прекалено много миризми в къщата. Котките имат 10 пъти по-силно подушване от хората. Парфюмите, цитрусовите плодове, чесънът и доста други миризми не се харесват на котките. Освен това те не харесват хора, които излъчват неприятни миризми и не съблюдават добра персонална хигиена.

Малки деца. Момчетата-хулигани са призрачен сън за котките. Те крещят мощно, тичат в близост и ги дърпат за опашките. Въпреки това, при вярно образование, котките бързо ще свикнат с децата.

Непознати хора. Котките не понасят непознати да навлизат в границите им, като се пробват да ги галят. Не се учудвайте, в случай че в този миг котката ви одраска. Галете котката единствено в случай че тя е пристигнала при вас и е почнала да се потърква в краката ви.

Безразлични хора. Ако котката мърка и се умилква към някого, а този човек я пренебрегва, след известно време котката може да изпадне в меланхолия.

Натрапчиви хора. Котките също не обичат да им се натрапват. Не на всички пухкави животни ще им хареса, в случай че ги галите непрекъснато. Котките ще се опитат да се скрият от такива хора
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР