Нервите на 43-годишна пловдивчанка не издържаха на напрежението зад волана

...
Нервите на 43-годишна пловдивчанка не издържаха на напрежението зад волана
Коментари Харесай

Гневна шофьорка нарита полицай

Нервите на 43-годишна пловдивчанка не устояха на напрежението зад кормилото и тежкия трафик по пловдивските булеварди. Тя изля яростта си върху чиновник на Второ районно управление (на МВР) и беше задържана за 24 часа.

Шофьорката изпуснала нервите си към 14 часа през вчерашния ден. Тогава тя желала да излезе от магазин, който се намира на бул. “Пещерско шосе ”. Реното ѝ обаче било запушено от спрял за малко различен автомобил. Жената побесняла и почнала да натиска клаксона на колата си, с цел да може другият водач да я чуе и да реалокира колата си.

През това време около нея минал автопатрул на районното ръководство. Служителите се намесили, с цел да прекратят безпричинно продължителното натискане на клаксона. Те доближили реното, с цел да създадат забележка на дамата, само че тя освен отказала да се подчини на отправеното полицейско предписание, само че и при слизане от автомобила ритнала единия от униформените.

Служителите на реда незабавно я арестували и я отвели в районното ръководство. За случая е известена прокуратурата, формирано е бързо произвеждане. Според наказателния кодекс за сходни дейности се плануват до 1 година затвор или пробация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР